Personvernerklæring

Hvem vi er

Tian Martime AS
Vår nettstedsadresse er: https://www.tianmaritime.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapsler, men dette kan påvirke funksjonaliteten.

På www.tianmaritime.no bruker vi i hovedsak to cookies.

_ga: i forbindelse med analyseverktøy Google Analytics

_icl: i forbindelse med oversettingsmodul

Nyhetsbrev

Vi tilbyr muligheten til å registrere deg på vårt nyhetsbrev på www.tianmaritime.no. Du melder deg på ved å skrive e-postadressen din i feltet under informasjonen om nyhetsbrev. Du vil da bli bedt om å bekrefte på e-post at du virkelig har lyst til å bli meldt på.

Informasjonen du oppgir i forbindelse med nyhetsbrevet vil kun brukes til å sende deg relevant informasjon og nyheter vedrørende Tian Maritime og våre tjenester. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken «meld meg av denne listen» nederst i hver mottatte e-post. Vi bruker MailChimp som leverandør for vår nyhetsbrevtjeneste.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

På www.tianmaritime.no bruker vi Google Analytics for å analysere trafikken på vår side. Vi henter opplysninger som f.eks hvilken nettleser og operativsystem du bruker, hvilke sider du besøker og hvor lenge du er på siden. Vi kan ikke på ingen måte kjenne deg igjen som enkeltperson her.

Personopplysninger

Utenom informasjon knyttet til nyhetsbrevet, om du velger å melde deg på det, så har vi ikke behov for at du registrer deg som bruker eller på noen måte legger inn personlig informasjon for å bruke siden.

Kontakter du oss på noen av de opplyste e-postene vil vi ikke dele din informasjon med noen tredjeparter om ikke annet er avtalt.

Org nr. 922 214 085
Mølnholtet 42, 9414 Harstad